Köpa Remente Premium med friskvårdsbidrag?

This article is applicable to Swedish users only.

Kan man verkligen köpa en app för sitt friskvårdsbidrag?
Absolut! Remente Premium är en tjänst för fysiskt och mentalt välbefinnande som är godkänt av skatteverket att köpas för friskvårdsbidraget.

Hur går man tillväga?
Öppna appen och tryck på "Skaffa Premium" i toppen av hemskärmen och välj sedan en prenumerationsperiod. Bekräfta köpet med ditt iTunes eller Google Play-konto.

Du kommer få ett kvitto via email från iTunes eller Google Play.
Lämna in det kvittot till din löneansvariga och säg att du vill använda friskvårdsbidraget för att ersätta köpet.

Sedan kommer pengarna trilla in på ditt konto under titeln "friskvårdsbidrag" eller dylikt. Så var det klart!